Dokumentarer

Dokumentarer

Medisinsk Folkemord (2018) 22min.

Skjult massemord i Kinas organtransplantasjons-industri. Basert på over ti års forskning avslører denne dokumentarfilmen den virkelige kilden for organene. Se filmen gratis her.

Human Harvest (2014) 51 min, gratis.

Den grusomme kinesiske praksisen med organhøsting blir avslørt i denne Peabody Award-vinnende dokumentaren. På begynnelsen av 2000-tallet begynte leger over hele verden å legge merke til et stort antall pasienter som flyr til Kina for organtransplantasjoner. Et organ var vanligvis klart innen en uke. Tilgjengeligheten og antallet organer var forvirrende, til forferdelige historier begynte å lekke ut. Det ble ryktet at sykehus høstet fanger for organene sine, men kunne dette faktisk være sant? Human Harvest tar deg gjennom den internasjonale etterforskningen ledet av nominerte Nobels fredspris som sjokkerer verden. Se den gratis her.

In the name of Confucius (2017) 52. min, leies for 43kr.

Dette er den første dokumentarfilmen som avslører den voksende globale kontroversen rundt den kinesiske regjeringens flere milliarder dollar Confucius Institute (CI), et kinesisk språkprogram som knytter seg til over 1600 utenlandske universiteter og skoler over hele verden. Se mer her.

Hard to believe (2016) 56 min, gratis.

Det er vanskelig å tro at leger kan drepe for profitt. Det er enda vanskeligere å forstå hvorfor media ikke undersøker dette nærmere. Se den prisbelønnede dokumentaren om hvorfor verden ignorerer Kinas massesalg av menneskelige organer gratis her.


Free China: The courage to believe (2013) 61min, leies for 43kr.

Denne prisbelønte filmen forteller den sanne historien om en mor og tidligere medlem av kommunistpartiet, Jennifer Zeng, som sammen med mer enn 70 Millioner kinesere praktiserte meditasjonsmetoden Falun Gong i fred helt til den kinesiske regjeringen begynte å utrydde metoden. Se den her.

The CCP method (2020) 33min, gratis.

Lær hvorfor det kinesiske kommunistpartiet (KKP) har løyet, lyver og vil fortsette å lyve for å beskytte sitt regime, og hvordan det har forsøkt å lure, infiltrere og dominere verden.

I Kina kom koronaviruset ut av kontroll fordi KKP skjulte og løy om det. Kunne det vært verre? Hva om dette ikke er en pandemi som ender, men en dødelig trussel mot vår sikkerhet, frihet og livsstil? Se filmen gratis her.

Badass Beauty Queen (2017) 65min.

Da Miss Canada snakket ut om menneskerettighetsbrudd i Kina ble hun nektet å delta i konkurransens finale, og hennes far ble truet på livet. Se filmen her.

Harvested Alive - 10 Years Investigation (2017) 62min, gratis.

"Jeg er lege, og jeg har brukt 30 år på å hjelpe og redde pasienter. Jeg trodde aldri at jeg ville tilbringe 10 år av livet mitt til og undersøkte hvordan leger dreper uskyldige mennesker.."

Se filmen gratis her.

Transcending Fear: Gao Zhisheng (2013) 76min, gratis.

Født i en grotte, med kun stjernene til å navigere tiden gikk Gao Zhisheng imot alle odds og ble en verdenskjent advokat. Regjeringen utnevnte han til en av Kinas største advokater, og han ble kalt «Kinas bevissthet». Hans ønske om rettferdighet utfordret det kinesiske regimets maktmisbruk, og han skulle snart angre på sin kamp for frihet.

Se filmen gratis her.

The origin of the Wuhan Coronavirus (2020) 54min, gratis.

Biolog og Kina eksperter følger virusets spor tilbake til Wuhan hvor det hele startet. De presenterer sine funn og diskuterer frem og tilbake om hva som kan ha forårsaket pandemien.

Se filmen gartis her.

The pandemics Wall Street connection (2020) 27min, gratis.

I løpet av de siste tiårene har den økonomiske styrken til Kinas kommunistparti (KKP) fortsatt å vokse ved hjelp av finansiering fra USA, ledet av Wall Street. KKP´s styrende modell basert på informasjonsmanipulering og voldelig undertrykkelse har aldri endret seg. I dag utgjør KKP´s makt en stor trussel mot amerikanske liv, økonomisk sikkerhet og USAs nasjonale sikkerhet.

Se filmen gratis her.